Регистрация
Тип клиент
Име
 *
Презиме
Фамилия
 *
Потребителско име
 *
Парола
 *
Потвърждение на паролата
 *

С настоящото декларирам, че давам съгласие на

ДОБИ ПРЕС ЕООД, ЕИК: 130949772

да обработва моите лични данни /име, презиме и фамилия, точен адрес на доставка, който включва: населено място, област, пощенски код, улица, №, блок, вход, апартамент; телефон или e-mail за контакт/ за целите на:

осъществяване на дейността по доставка на абонираните издания, да прехвърля личните ми данни за ползването им в рамките на описаните тук цели на трети лица, подсигурявайки, че личните данни се обработват в съответсвие с изискванията на Европейския съюз и местното законодателство. Изпращане на уведомления, свързани с издания предлагани за абонамент и тяхната доставка, абонаментен каталог, включващ изданията предлагани от Доби прес ЕООД, маркетинг прояви, презентации, новини и електронен бюлетин на ДОБИ ПРЕС, включващ актуални новини за дейността по абонамент.

Предоставям моето ЕГН единствено и само в случай, че ми е необходима данъчна фактура и то ще се използва съгласно изискванията на Закона за счетоводство за издаване на такава.

Аз лично съм предоставил личните си данни на това дружество.

Съзнавам, че мога да оттегля моето съгласие по всяко време.

Съзнавам, че оттеглянето на съгласието ми по-късно няма да засегне законосъобразността на обработването, основано на дадено сега съгласие.

Потвърди

Куриерската мрежа на Доби прес покрива следните градове:

София /в рамките на Околовръстен път/, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Добрич, Карлово, Ловеч, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол.

За абонаменти извън тези градовете, доставките се извършват до три работни дни и се начисляват пощенски разходи.

 

Този сайт използва cookies. За коректната му работа трябва да активирате cookies във Вашия браузър.

Валутни курсове
1 EUR = 1.95583 лв
1 USD = .00000 лв
1 GBP = .00000 лв