Списание Актив
За да свалите/прочетете PDF версията трябва да влезете в профила си
  • Тема на броя:
    КАКВО ПРЕДВИЖДА НОВИЯТ ЗАКОН ЗА АДМИНИСТРАТИВНОТО РЕГУЛИРАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С НЕФТ И ПРОДУКТ OТ НЕФТЕН ПРОИЗХОД?, автор: доц. д-р Любка Ценова

    Кои дейности подлежат на регистрация? В закона е посочено, че на регулация подлежат следните икономически дейности, свързани с нефт и продукти oт нефтен произход: 1. Търговията на едро с нефт и продукти от нефтен произход; 2. Търговията на дребно с нефт и продукти от нефтен про- изход; 3. Съхраняването на нефт и продукти от нефтен произход извън данъчни складове или складови стопанства на регистри- рани получатели на акцизни стоки. 4. Транспортът на нефт и продукти от нефтен произход; 5. Пълненето на бутилки с втечнени нефтени газове (LPG) извън данъчни складове; 6. Дистрибуцията на бутилки с втечнени нефтени газове (LPG); 7. Временното съхранение и/или зареждане от регистри- рани земеделски стопанин на собствени продукти от нефтен произход, извън данъчни складове или складови стопанства на регистрирани получатели, когато те са предназначени за тяхната икономическа дейност и не подлежат на последваща продажба.

Брой: 9/9.2018

Куриерската мрежа на Доби прес покрива следните градове:

София /в рамките на Околовръстен път/, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Добрич, Карлово, Ловеч, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол.

За абонаменти извън тези градовете, доставките се извършват до три работни дни и се начисляват пощенски разходи.

 

Този сайт използва cookies. За коректната му работа трябва да активирате cookies във Вашия браузър.

Валутни курсове
1 EUR = 1.95583 лв
1 USD = .00000 лв
1 GBP = .00000 лв